Perlfect Solutions
 

[Perlfect-search] Running indexer.pl from the web

Cesareo, Craig perlfect-search@perlfect.com
Wed, 16 Oct 2002 17:57:48 -0500
This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.

------_=_NextPart_001_01C27567.725FD6C0
Content-Type: text/plain;
        charset="iso-8859-1"

Greetings,
 
Just installed Perlfect search on my site and am having problems calling the
indexer script from the html for page.
 
I have set a password in the conf.pl file, and customized the html form tag.
The search engine is working fine on my site, and I can run the indexer with
no problems locally on the server.
 
I am on a Windows 2000 box running IIS. The problem is that when I click on
the submit button on the form page to run the indexer, the browser pulls up
a "save as..." dialogue box as if I was trying to download the indexer
script rather than execute it on the server!
 
I know it is a problem with execute/permissions, but I cannot get this to
work after many attempts. The indexer.pl directory has execute permissions
and the data directory has write permissions.
 
Any help or suggestions would be greatly appreciated. Thanks,
 
Craig C.

------_=_NextPart_001_01C27567.725FD6C0
Content-Type: text/html;
        charset="iso-8859-1"

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1">


<META content="MSHTML 6.00.2800.1106" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN 
class=181494822-16102002>Greetings,</SPAN></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN 
class=181494822-16102002></SPAN></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN class=181494822-16102002>Just installed 
Perlfect search on my site and am having problems calling the indexer script 
from the html for page.</SPAN></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN 
class=181494822-16102002></SPAN></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN class=181494822-16102002>I have set a 
password in the conf.pl file, and customized the html form tag. The search 
engine is working fine on my site, and I can run the indexer with no problems 
locally on&nbsp;the server.</SPAN></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN 
class=181494822-16102002></SPAN></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN class=181494822-16102002>I am on a Windows 
2000 box running IIS. The problem is that when I click on the submit button on 
the form page to run the indexer, the browser pulls up a "save as..." dialogue 
box as if I was trying to download the indexer script rather than execute it on 
the server!</SPAN></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN 
class=181494822-16102002></SPAN></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN class=181494822-16102002>I know it is a 
problem with execute/permissions, but I cannot get this to work after many 
attempts. The indexer.pl directory has execute permissions and the data 
directory has write permissions.</SPAN></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN 
class=181494822-16102002></SPAN></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN class=181494822-16102002>Any help or 
suggestions would be greatly appreciated. Thanks,</SPAN></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN 
class=181494822-16102002></SPAN></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN class=181494822-16102002>Craig 
C.</SPAN></FONT></DIV></BODY></HTML>

------_=_NextPart_001_01C27567.725FD6C0--